Kvalitet

service

Abstracta Toftlund A/S lever op til gældende lovgivning, og vi er derfor certificeret til at CE mærke vore overdækninger. Desuden sætter vi en ære i at levere kvalitetsprodukter der giver høj værdi for vore kunder og deres brugere.

  • Produktionsapparatet styres af kvalitetsstyringssystemet QS 3834.
  • Produkterne er certificeret i henhold til CE  EN1090-1

Vi råder over et moderne produktionsapparat med de nyeste CNC maskiner som sikrer vi kan levere en ensartet høj kvalitet – hver gang.

 

BEMÆRK

Vi er altid klar til at hjælpe dig med tekniske tegninger, brocurer og svar på spørgsmål.

Kontakt os på tlf. 7483 0511 eller skriv til os her, så ringer vi dig op.

KLIK HER

Vi servicerer alle vore egne, og fremmede buslæskærme. Vi bruger egne special indrettede køretøjer, og uddannet personale.Vi lagerfører reservedele til egne produkter og hjælper gerne med at skaffe dele til fremmede mærker. Vi sender også gerne reservedele til Jeres folk, hvis I selv ønsker at foretage serviceopgaven.

Derudover løser vi gerne andre typer serviceopgaver.

Udvikling, sparing og prototyper

Vort produktudviklingsforum står altid parat til at samarbejde med andre virksomheder eller enkeltpersoner, der ønsker hjælp eller sparring ifbm. prototyper og udvikling fra idé til færdigt produkt. Vort speciale er aluminiumsbearbejdning, og vi samarbejder herudover med andre virksomheder, der forestår alle typer for stålbearbejdning. Vi kan derfor i fællesskab løse næsten enhver opgave hvor såvel aluminium som stålemner indgår.

Har du en idé, en skitse eller en tegning så lad os sammen finde en løsning der bringer dig videre mod dit mål.

Abstracta Toftlund A/S er beliggende i Toftlund, Sønderjylland.

Firmaet blev grundlagt i 1962 af arkitekt Poul Cadovius. Først blev de velkendte Cadomus glasfiber busstop lanceret. Senere designede Poul Cadovius det første af flere aluminiumsprofil-byggesystemer. Disse byggesystemer er idag grundlaget i mange af vore overdækninger. Virksomheden har egenproduktion suppleret af forhandlingsprodukter. Det er således vort mål at kunne levere alt inden for vedligeholdelsesfrie overdækninger.

Abstracta’s produktionsapparat er specialiseret indenfor aluminiumsbearbejdning og -konstruktioner. Underleverandørarbejde indenfor dette felt udføres idag for flere danske virksomheder.

abstracta toftlund logo

Abstracta’s logo (6T’eren, som ses i baggrunden) er ligeledes skabt af Poul Cadovius. 6T’eren er et samleled fra et rørbyggesystem. Den er idag udstillet på Museum of Modern Art i New York.